Czeizler Krisztina

Nyomtatás

Okleveles Vinyasa Flow jóga, Hatha jóga, Meditáció és Relaxáció oktató

Képzettség: RYT-500, Hatha és Vinyasa Flow Jóga, Meditáció és relaxáció oktató.czeizlerKrisztina
Tanfolyamokat, oktatóképzéseket, workshopokat, egyéni és csoportos órákat, táborokat tartok 8 éve.

Ahogy a saját magunkról alkotott kép is állandóan változik, úgy változik bennem a bemutatkozás is. Jógaoktató vagyok, társ vagyok, anya vagyok, emberekkel foglalkozom, tanítok és közben tanulok. Ez a tanítás számomra maga az út, a jóga pedig áthatja ezt. Tanulok magamról, rólad, határokról és elfogadásról, erőről és fegyelemről, játékosságról és könnyedségről, jelenlétről és elengedésről. A foglalkozásaimban kiemelt szerepet kap az önismeret, a tudatosság és az önfejlesztés, amely aztán majd a hétköznapi életben is segítségedre lesz. Legyen szó akár tartásjavításról, vagy a hétköznapok mélyebb megéléséről, az ászanák mélyítéséről. Feltérképezni azt, amiben fejlődni szeretnél, ehhez közösen kialakítani egy célrendszert és személyre szabottan, motiválóan kísérni végig ebben a folyamatban

A jóga a mindennapjaim szerves részévé vált, az elején kisebb nagyobb kihagyásokkal, de kb 18 éve gyakorlok. Volt idő amikor a fizikai gyakorlás került hangsúlyba és olyan is, amikor erre nem volt lehetőségem és a jógát másban kellett megtaláljam, élnem. Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire ez az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk, sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben. 

Nehéz lenne kiemelni bármit is abból az egységből, amit a jóga tartogat magában, ezért mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy induljon el ezen az úton! Vegyél részt egy órán és tapasztald meg saját magadat, ismerkedj és találd meg azt, amit a jóga, önmagad számodra jelent!