Cséve Dorottya

Nyomtatás

Okleveles Kismama jóga, Vinyasa flow jóga, Babajóga oktató


CséveDorci profil

Kislány korom óta érdekel a jóga különleges világa, annak idején Anyukámat kísértem el hatha órákra, ahol gyermeki kíváncsisággal figyeltem az oktató hajlékonyságát, tudatosságát és ezt az egész különlegesen nyugodt légkört. Aztán felnőttként találkoztam a Vinyasza Flow stílussal, ami számomra azonnal szerelem lett. A könnyed áramlás és a tudatos odafigyelés egyensúlya a testemben és a lelkemben is új lehetőségeket nyitott meg.

Balin töltött látogatásom alkalmával, egy trikonászana gyakorlása közben fogalmazódott meg bennem a visszavonhatatlan szándék: szeretnék jógaoktató lenni.

2017-ben végeztem el Varga Juditnál a 200 órás Vinyasza Flow oktatóképzést, 2020-ban Csíki Mariann és Kuti Judit vezetésével a Babajóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzést, majd Csíki Mariann és Varga Judit Kismama jóga flow oktatóképzését. Ezek a tanfolyamok számomra mind önismereti, mind szakmai szempontból életreszóló élmények lettek. 

Várandós nőként csodálatos lehetőségnek tartom, hogy mindezt a tudást megosszam más kismamákkal is, ezzel is támogatva a mindannyiunkban élő női erőt és építve a női közösséget, ami ebben az áldott állapotban egyre nagyobb segítségünkre lehet.

Mélyen hiszem, hogy a mozgás a kulcsa kiegyensúlyozottságunknak és gyermekeink egészséges fejlődésének, amit érdemes már a pocakban elkezdeni. :) 

Ha szívesen gyakorolnád a jógát kismamaként is, vagy most próbálnád ki először ezt a mozgásformát és betöltötted a várandósságod 14. hetét, akkor szeretettel várlak foglalkozásomon. A gyakorlatok során átmozgatjuk a tested, kifejezetten kismamáknak szánt gyakorlatokkal, mely jótékonyan hat a hormonális folyamatokra is, eközben a babád reflexei és idegrendszere is fejlődik, és a közös jógázás támogatja kettőtök szeretetteli kapcsolódását is.