Csatlakozás online órához

Nyomtatás

ONLINE órák - hogyan tudsz csatlakozni?

Oktatók: Havas Edina, Süle Adrienn

- Töltsd le a www.zoom.us applikációt bármely eszközödre (laptop, telefon, tablet) és regisztrálj. Figyelem, angol nyelvű a felület.


- Rendelkezz érvényes Ajna bérlettel vagy egy alkalmas jeggyel. Ha van meglévő bérleted le tudod járni, ha új bérletet vásárolnál vagy egy alkalmas jeggyel szeretnél csatlakozni akkor az óra napján 16 óráig átutalással tudod rendezni ennek díját az alábbi számlaszámon:


Ajna Jóga Kft. 

CIB Bank

10700567-49347407-51100005


- Jelentkezz be az órára az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen legkésőbb aznap 16 óráig az óra nevének és dátumának megadásával. Az órát eddig az időpontig tudod lemondani is, ha esetleg erre kerülne sor.


- Kapni fogsz egy meeting ID-t és egy password-öt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címről, ezzel tudsz csatlakozni az órához. Látható leszel, de ha nem szeretnéd hogy lásson az oktató le is veheted a láthatóságot, illetve hallani is fogjuk egymást. 


- FONTOS: ugyanarról az e-mail címről regsiztrálj a zoom.us felületre ahonnan a jelentekzést is küldöd az órára.


- Készülj fel kb. 15 perccel korábban - jelentkezz be a felületre és készítsd össze a jógafelszerelésedet. Az óra megkezdése után már a tanításra fogunk koncentrálni így a beléptetés nehézkes lehet.


További kérdés esetén keress minket bátran!


 

AKTUALITÁSOK

Kismama jóga újra az Ajna-ban

Időpont: Szerdánként 17:30-19:00-ig, első alkalom: június 24-én!

Oktató: Cséve Dorottya
Bővebben...
 

ONLINE órák - hogyan tudsz csatlakozni?

Oktatók: Havas Edina, Süle Adrienn

Bővebben...
 

ÚJRANYITÁS MÁJUS 25.-TŐL

Kedves Barátaink,

Örömmel értesítünk Titeket, hogy május 25.-től az Ajna ismét megnyitja kapuit - az órarend fokozatosan fog visszaállni az eredeti ütembe. Figyeljétek az oldalt, folyamatosan lesznek feltöltve az órarendbe a visszatérő foglalkozások. A személyes órák visszatérése mellett továbbra is elérhetőek lesznek online foglalkozások keddi és pénteki napokon.

A személyes foglalkozások feltételei a következők:

- csak akkor gyere el az adott órára ha egészséges vagy

- ha van saját matracod kérjük, hogy hozd magaddal

- az órákon tartsd a 1,5 méteres távolságot gyakorlótársaidtól

Szeretnénk megköszönni Nektek az elmúlt két hónap támogatását - hogy kitartottak, velünk maradtatok, példaértékűen gyakoroltatok a nehéz időszak ellenére is. 

Hamarosan találkozunk!

Namaste, az Ajna csapat - Edina és Adrienn

 

ÁTMENETILEG BEZÁRUNK

Kedves Barátaink,

Hosszas töprengés, ötletelés után hogy mi lenne a legjobb a közösségünknek, Nektek, arra a döntésre jutottunk hogy a kialakult helyzet miatt átmenetileg bezárunk. Úgy érezzük ez a legfelelősségteljesebb döntés felétek, a környezetünk és magunk felé.

Tudjuk hogy nehezebb időszak következik, muszáj volt meghozni ezt a szintén nem könnyű döntést de értetek, magunkért tesszük mindezt, a megelőzésért, féken tartásért. 

A tanfolyamokat felfüggesztjük és amint újra kinyitunk folytatódnak, a bérletekre szintén ez igaz - a megmaradt alkalmakat lejárhatjátok amint újra megnyitjuk kapuinkat.

Kidolgozóban vagy egy online óralátogatási rendszer is amiről a hét folyamán értesítünk titeket, addig is a türlemeteket és támogatásotokat szeretnénk kérni. 

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét személyesen találkozunk.

Namaste, az Ajna csapat - Edina és Adrienn

2020. március 16.