Pszichológiai tanácsadás

Nyomtatás

Süle Adrienn vagyok és az ELTE Pszichológia szakán végeztem Egészségpszichológia szakirányon valamint a Semmelweis Egyetem sportpszichológia szakképzését is elvégeztem.Pszichológiai tanácsadás - Süle Adrienn Jelenleg az Ajna Jóga- és Mozgásstúdióban tanítok és tartok pszichológiai tanácsadást.
Ha bármilyen személyes problémád van, melyet nehezen tudsz megoldani vagy csak egyszerűen szükséged van arra, hogy megoszd egy kívülálló, mégis megbízható szakemberrel, akkor bátran fordulj hozzám. Szívesen segítek munkahelyi vagy párkapcsolati feszültségek oldásában, éltvezetési- és életmóddal kapcsolatos problémák megoldásában, személyre szabott egészséges életmód kialakításában.  Egyeztethetünk időpontot, amikor négyszemközt, zavartalanul beszélgethetünk.  Várom jelentkezésedet a jógaközpont elérhetőségein vagy személyes e-mail címemen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Tanfolyamok,aktualitások

Stresszoldó Jóga órák 2018 július 15-től

Indiai utazás miatt a streeszoldó jóga órák a következő időpontokban lesznek csak megtartva július 15-től 30-ig

Oktató: Süle Adriennt helyettesíti Kutassy Zoltán tanuló oktató

Ár: 1000 Ft/óra, sportkártyára nem kell ráfizetni, illetve akinek van bérlete, annak a plusz összeget visszetérítjük, vagy lejárhatja.

Bővebben...
 

Nyári Jógapiknik választaható lovaglási lehetőséggel

Időpont: augusztus 24-én pénteken 14-19 óráig Újpalotán a kiserdőben, gyülekező a 7-es busz végállomásánál 13:40-kor

Oktató: Süle Adrienn

Bővebben...