Egyéb foglalkozások

Nyomtatás

BodyArt
„…amikor az erő a tudatossággal találkozik”

A bodyArt® egy funkcionális tréning és szemlélet is egyben: az anatómiailag helyes testtartást és mozgást hivatott megerősíteni úgy, hogy az emberi testre mint funkcionális egységre tekint, azaz nem külön-külön dolgoztatja az egyes izomcsoportokat. Egészként kezeli az ember fizikai, mentális és szellemi részét is, ezért több, mint pusztán testedzés. Kiindulópontja a testtudatosság, ahol a fizikai jelenlét és a koncentráció egymást segítik: annak tudatában mozogni, hogy a mozdulataimat én irányítom, én indítom el és viszem tovább, nemcsak megtörténnek velem, akkor is, ha átadom magam a mozgás örömének. 

Bővebben...

 
Feldenkrais® módszer
Feldenkrais mintegy 1000 gyakorlatot tanított hosszú élete folyamán, aminek úgy 1500 változata lehetséges. És természetesen minden oktató kicsit másképp tanítja ugyanazt az órát és új gyakorlatokat is kitalál. Ez azt jelenti, hogy minden órán valami újat tanulunk! Sose fogunk unatkozni!

Tai Chi
Gyógyítsd meg saját magad! Miért éppen a Tai Chi?
A Tai Chi (Taiji Quan) az egyik legismertebb mozgásforma/mozgásterápia azok közül melyet Kínai adományozott az emberiségnek. Noha valójában egy belső stílusú kung-fu irányzat, leginkább egészség megőrző, egészség javító hatása miatt épült be a köztudatba. A Tai Chi-t sokan a szép és lassan végrehajtott mozgással azonosítják, pedig ez egy mozgásos meditáció.
Bővebben... 

 

Tanfolyamok,aktualitások