Csatlakozás online órához

Nyomtatás

ONLINE órák - hogyan tudsz csatlakozni?

Oktatók: Havas Edina, Süle Adrienn

- Töltsd le a www.zoom.us applikációt bármely eszközödre (laptop, telefon, tablet) és regisztrálj. Figyelem, angol nyelvű a felület.


- Rendelkezz érvényes Ajna bérlettel vagy egy alkalmas jeggyel. Ha van meglévő bérleted le tudod járni, ha új bérletet vásárolnál vagy egy alkalmas jeggyel szeretnél csatlakozni akkor az óra napján 16 óráig átutalással tudod rendezni ennek díját az alábbi számlaszámon:


Ajna Jóga Kft. 

CIB Bank

10700567-49347407-51100005


- Jelentkezz be az órára az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen legkésőbb aznap 16 óráig az óra nevének és dátumának megadásával. Az órát eddig az időpontig tudod lemondani is, ha esetleg erre kerülne sor.


- Kapni fogsz egy meeting ID-t és egy password-öt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címről, ezzel tudsz csatlakozni az órához. Látható leszel, de ha nem szeretnéd hogy lásson az oktató le is veheted a láthatóságot, illetve hallani is fogjuk egymást. 


- FONTOS: ugyanarról az e-mail címről regsiztrálj a zoom.us felületre ahonnan a jelentekzést is küldöd az órára.


- Készülj fel kb. 15 perccel korábban - jelentkezz be a felületre és készítsd össze a jógafelszerelésedet. Az óra megkezdése után már a tanításra fogunk koncentrálni így a beléptetés nehézkes lehet.


További kérdés esetén keress minket bátran!