BodyArt bemutató óra

Nyomtatás
BODYART® bemutató óra  
 
Kondor Tunde

Oktató: Kondor Tünde
Időpont:
 2021. szeptember 6. hétfő,
 19:15-20:25-ig
A bemutató órán való részvétel díjtalan.


Mi a BODYART®?

A BODYART® egy funkcionális tréning - olyan mozdulatok vannak benne, amelyeket a hétköznapokban is végzünk. A BODYART® a jógából, a gyógytornából és a japán DO IN-ból is merít elemeket. 

A mozgásrendszer a jin és jang elvére épül: a mozdulatokat mindig a belégzés-kilégzés ritmusára és tempójára végezzük, így jön létre a mozgás és relaxáció sajátos kombinációja. A légzés energetizál, segíti a koncentrációt a kitartott erőgyakorlatoknál, segíti a stabilizációt az egyensúlyi pozícióknál és oldja a feszültséget az izmokból.

A statikus és dinamikus mozgások ritmikus váltakozása révén az izomcsoportokat nyújtjuk és erősítjük. A gyakorlatokat lassan, tudatosan végezzük, figyelünk a testünkre, izmainkra és a szabályos légzésre. 

Rendszeres BODYART® edzés mellett olyan izmok is megerősödnek, amiket ezelőtt nem használtunk, tudatosabb életforma alakul ki, a mindennapokban több energiánk lesz, jobban tudunk koncentrálni, és mindezek következtében a fizikális és mentális teljesítményünk megnő. Önismeretre, testtudatra és önfegyelemre tanít. 

Kinek ajánljuk? 

Bárki bármikor nyugodtan elkezdheti, a gyakorlatok kímélik a gerincet és az ízületeket. Bátran ajánljuk azon vendégeink számára is, akik egészségügyi okból kifolyólag nem végezhetnek kardio jellegű edzéseket de mozogni szeretnének. Az órákon a gyakorlatokat mindig a könnyített verziókkal kezdjük, és fokozatosan haladunk a nehezítések felé. Lehet, hogy az egyik nap jobban megy valami, máskor viszont nem. Eltérő állapotban lehetünk reggel vagy este, sérülésből felépülve vagy nyaralásból hazatérve. Alakformálásra is tökéletes, de a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók számára is nagyszerű választás.

Várunk szeretettel!