Jógapiknik

Nyomtatás

Nyári Jógapiknik választaható lovaglási lehetőséggel

Időpont: augusztus 24-én pénteken 14-19 óráig Újpalotán a kiserdőben, gyülekező a 7-es busz végállomásánál 13:40-kor

Oktató: Süle Adrienn

Ár: 3000 Ft/ fő

Az alkalom szabadtéri, kötetlenebb, mint egy normál óra, szívesen vesszük ha hozol finomságokat, gyümölcsöt-zöldséget vagy vizet a piknikhez.

Ha van saját jógamatracod, azt kérünk hozdd el, ha nincs, de szeretnél csatlakozni szóljál telefonon (0630-2725460) és mi hozunk neked.
Jelentkezés: Kérjük jelezd előre személyesen, vagy a fennt megadott telefonszámon részvételi szándékodat.Családtagokat és gyerkőcöket is nagy-nagy szeretettel várunk! Gyerekeknek 12 éves korig a program ingyenes. Mivel van wc és beülős hűsölő is ezért akár kisebb gyerekekkel is lehet csatlakozni.


    jogatabor1

 

Itt van végre a nyár, a jó idő és vágyódunk a szabadba. Szeretnénk ha jógázás közben megsimogatna a kellemes nyári szellő, felmelegítene a napsütés és éreznénk orrunkban a friss fű illatát. Hatalmas, energiát sugárzó fák árnyékában még a nehezebb gyakorlatok is jobban mennének mindenkinek. Ezen a pikniken kipróbálhatod, hogy milyen a szabadban, a fűben jógát gyakorolni, milyen együtt lélegezni a széllel és milyen a földet a gyökerezést ténylegesen megtapasztalni. Együtt gyakorlunk majd könnyed légzőgyakorlatokat, ászánákat és a végén próbáljuk meditációvá mélyíteni a relaxációt. Nincsen nagyon kötött program, próbálunk majd együtt áramlani a természettel. Utána lesz egy kötetlen piknik, egy kicsi időt eltölthetünk, beszélgetünk és eszünk-iszunk. Aki szeretne, annak lhetőség lesz a piknik végén kipróbálni az erdőben lévő lovardában a lovaglást is.

Várunk szeretettel a jógapikniken!