108 Aum mantra

Nyomtatás

Jógaünnep 108 AUM - mantra-meditációval

Időpont: december 28-án pénteken 18:30-20:00-ig az AJNA teremben (közös jógagyakorlás,utána mantra-meditáció, utána piknikezés)
Oktató: Süle Adrienn

 A jógaünnepen a részvétel 1000 Ft/fő, illetve adományos (lehet hozni egészséges finomságot, gyümölcsöt és teát)

Kedves Jógázók, Jógázni vágyók és meditációt gyakorlók!

san 8053n img 6227

Ezen az ünnepi jógagyakorláson meghívunk Titeket, hogy együtt feloldódjunk az ünnepi hangulatban egy bensőséges együttléttel, és felkészüljünk az Új Esztendőre Új Energiák felébresztésével. A meditáció gyakorlása segít elengedni a negatív gondolatokat, érzelmeket és áthangolódni egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb működésre.Tartsatok velünk, lépjünk ki együtt a mindennapi élet világából és teremtsük meg magunkban a befogadó- kifelé sugárzó hangulatot!

A jógaünnepen lesz egy pici fizikai gyakorlás, de a hangsúly most a szellemi átalakuláson lesz, utána pedig együtt piknikezünk, beszélgetünk. 

A közös meditációval megtisztítjuk magunkat és a környezetünket, új belső energiákat ébresztünk fel. Eközben a testetek működése is harmonikusabbá válik, mely segíthet nektek, hogy harmóniát teremtsetek a környezetetekben. Megtapasztalhatjátok a bennetek rejlő elégedettség tengerét, a nyugalom forrását. A meditáció gyakorlásával megismerhetitek azt a nagyon finom, gondoskodó erőt, ami mindenkiben ott lakozik és az ősi írások a legfelsőbb elérendő célnak tartják a felébresztését. Meditáció közben érezhetitek a létezés örömét, ami nem függ külső dolgoktól, csak rajtatok múlik, hogy milyen mélységeit kívánjátok felfedezni a bennetek rejlő szépségeknek.

A jógagyakorláson várunk szeretettel minden jógát gyakorlót, olyanokat, akik még csak ismerkednek a jógával és természetesen olyanokat is, akik még nem próbálták de érdeklődnek iránta! Minden családtagot, barátot ismerőst is, akivel szívesen élnétek át együtt a meditácó élményét!

Várunk mindenkit szeretettel!