Kezdő Kundalíni jóga tanfolyam

Nyomtatás
Bevezetés a Kundalíni jóga világába - kezdő tanfolyam

               DSC 0742
 
Időpont: 2021. szeptember 7-től október 12-ig 6 alkalommal keddi napokon 18:00-19:30-ig az AJNA teremben

Oktató: Ravideep Kaur

Létszám: minimális létszám: 5 fő

Ár: 15 000 Ft / 6 alkalom
Jelentkezés:
 e-mailen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, jelentkezés után 3 nappal várjuk az utalásod/befizetésed hogy biztosítsuk a helyed. Az utalási információkat e-mailben küldjük.
Lemondási feltételek: egy héttel a tanfolyam kezdéséig bezárólag a teljes részvételi díj visszajár, egy héten belül a részvételi díj 50%-a jár vissza, a tanfolyam kezdése előtti 72 órában történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat.

Ajánló


A Kundalini Jógát a Tudatosság Jógájának is nevezik. Erőteljes holisztikus rendszer, egy igazán hatásos eszköz, amely segít közelebb kerülni önmagunkhoz, ezáltal jobban szeretni és elfogadni magunkat, hogy teljesebb életet élhessünk, valódi önmagunk lehessünk.
 
A tanfolyam hat alkalma alatt gyakoroljuk a kriyák alapját képző gyakorlatokat, hogy ezáltal minél stabilabb alapot képezve könnyebben és lendületesebben végezhessük a későbbiekben az összetettebb gyakorlásokat. Végig vesszük, hogy milyen gyakorlatok mire, mely testrészekre, szervekre, lelki tényezőkre vannak hatással.  
Hangsúlyt fektetünk a helyes légzés elsajátítására, hogy a gyakorlások közben ezek már automatikusak legyenek (pranayama gyakorlatok). A testzárakkal is megismerkedünk (mint pl. gyökérzár), melyeknek fontos szerepe van az energiák áramlása tekintetében, ezért lényeges, hogy a gyakorlások alatt már rutinszerűvé váljon. 
Megismerkedünk a mantrákkal és jelentésükkel, melyek a legtöbb meditáció részét képezik. A jógikus életmóddal, a jóga filozófiával és Yogi Bhajannal, aki elhozta a Kundalíni Jóga tanításait nyugatra.
 
Ajánlott mindenkinek, aki betekintést szeretne nyerni a Kundalíni Jóga világába, spirituális megtapasztalásokra vágyik, ami által közelebb kerülhet önmagához. 
 
Szeretettel várunk!