Cséve Dorottya

Nyomtatás

Okleveles kismama jóga oktató


CséveDorci profil

Kislány korom óta érdekel a jóga különleges világa, annak idején Anyukámat kísértem el hatha órákra, ahol gyermeki kíváncsisággal figyeltem az oktató hajlékonyságát, tudatosságát és ezt az egész különlegesen nyugodt légkört. Aztán felnőttként találkoztam a Vinyasza Flow stílussal, ami számomra azonnal szerelem lett. A könnyed áramlás és a tudatos odafigyelés egyensúlya a testemben és a lelkemben is új lehetőségeket nyitott meg.

Balin töltött látogatásom alkalmával, egy trikonászana gyakorlása közben fogalmazódott meg bennem a visszavonhatatlan szándék: szeretnék jógaoktató lenni.

2017-ben végeztem el Varga Juditnál a 200 órás Vinyasza Flow oktatóképzést, 2020-ban Csíki Mariann és Kuti Judit vezetésével a Babajóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzést, majd Csíki Mariann és Varga Judit Kismama jóga flow oktatóképzését. Ezek a tanfolyamok számomra mind önismereti, mind szakmai szempontból életreszóló élmények lettek. 

Várandós nőként csodálatos lehetőségnek tartom, hogy mindezt a tudást megosszam más kismamákkal is, ezzel is támogatva a mindannyiunkban élő női erőt és építve a női közösséget, ami ebben az áldott állapotban egyre nagyobb segítségünkre lehet.

Mélyen hiszem, hogy a mozgás a kulcsa kiegyensúlyozottságunknak és gyermekeink egészséges fejlődésének, amit érdemes már a pocakban elkezdeni. :) 

Ha szívesen gyakorolnád a jógát kismamaként is, vagy most próbálnád ki először ezt a mozgásformát és betöltötted a várandósságod 14. hetét, akkor szeretettel várlak szerda 17:30tól 19:00-ig. A gyakorlatok során átmozgatjuk a tested, kifejezetten kismamáknak szánt gyakorlatokkal, mely jótékonyan hat a hormonális folyamatokra is, eközben a babád reflexei és idegrendszere is fejlődik, és a közös jógázás támogatja kettőtök szeretetteli kapcsolódását is. 

 

AKTUALITÁSOK

Kismama jóga újra az Ajna-ban

Időpont: Szerdánként 17:30-19:00-ig, első alkalom: június 24-én!

Oktató: Cséve Dorottya
Bővebben...
 

ONLINE órák - hogyan tudsz csatlakozni?

Oktatók: Havas Edina, Süle Adrienn

Bővebben...
 

ÚJRANYITÁS MÁJUS 25.-TŐL

Kedves Barátaink,

Örömmel értesítünk Titeket, hogy május 25.-től az Ajna ismét megnyitja kapuit - az órarend fokozatosan fog visszaállni az eredeti ütembe. Figyeljétek az oldalt, folyamatosan lesznek feltöltve az órarendbe a visszatérő foglalkozások. A személyes órák visszatérése mellett továbbra is elérhetőek lesznek online foglalkozások keddi és pénteki napokon.

A személyes foglalkozások feltételei a következők:

- csak akkor gyere el az adott órára ha egészséges vagy

- ha van saját matracod kérjük, hogy hozd magaddal

- az órákon tartsd a 1,5 méteres távolságot gyakorlótársaidtól

Szeretnénk megköszönni Nektek az elmúlt két hónap támogatását - hogy kitartottak, velünk maradtatok, példaértékűen gyakoroltatok a nehéz időszak ellenére is. 

Hamarosan találkozunk!

Namaste, az Ajna csapat - Edina és Adrienn

 

ÁTMENETILEG BEZÁRUNK

Kedves Barátaink,

Hosszas töprengés, ötletelés után hogy mi lenne a legjobb a közösségünknek, Nektek, arra a döntésre jutottunk hogy a kialakult helyzet miatt átmenetileg bezárunk. Úgy érezzük ez a legfelelősségteljesebb döntés felétek, a környezetünk és magunk felé.

Tudjuk hogy nehezebb időszak következik, muszáj volt meghozni ezt a szintén nem könnyű döntést de értetek, magunkért tesszük mindezt, a megelőzésért, féken tartásért. 

A tanfolyamokat felfüggesztjük és amint újra kinyitunk folytatódnak, a bérletekre szintén ez igaz - a megmaradt alkalmakat lejárhatjátok amint újra megnyitjuk kapuinkat.

Kidolgozóban vagy egy online óralátogatási rendszer is amiről a hét folyamán értesítünk titeket, addig is a türlemeteket és támogatásotokat szeretnénk kérni. 

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét személyesen találkozunk.

Namaste, az Ajna csapat - Edina és Adrienn

2020. március 16.